×
Nabro maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

Nabro

Bedankt voor het spelen van Nabro!
Nabro is gemaakt met heel veel liefde ♥

Cosmic 2.1.0

Raizer

En alle Nabro's ♥

Log in Nabro

Wachtwoord/naam kwijt?
Nabro BETA geopend!
Nabro BETA is nu officieel geopend! Lees dit artikel voor meer informatie.


HEEY LIEVE NABRO'S!

Zoals je misschien al had kunnen lezen in de titel van dit nieuws, is Nabro BETA geopend voor jullie! We zijn een tijdje in onderhoud geweest om rustig te kunnen werken aan Nabro hotel, ook vooral om de meeste bugs die we zelf konden oplossen eruit te halen, onze catalogus te updaten & onze style van de website & client aan te passen. Zo kunnen wij onze spelers het meest laten genieten en gebruik maken van onze nieuwe beta.

BETA VERSIE

Zoals je hierboven kon zien, hebben wij nu een volledige beta versie voor onze spelers voorzien. Dit betekend dat sommige functie's, sommige catalogus pagina's, nog niet ingeplant zijn in Nabro hotel. Daarom is Nabro nu ook als BETA versie online. We zijn nog volop buggs en nieuwe functie's aan het oplossen & we hopen hier zo snel mogelijk een stabiele versie van te maken. Daarbij kunnen wij jullie hulp goed gebruiken! Heb je een bugg? Of een foutje gevonden? Laat het zeker weten in onze discord server of aan een stafflid in het hotel.

Hé jij! Niet verschieten! Onze nieuwe catalogus is ook in Nabro beland. Waarom? Om onze economie van Nabro terug op te krikken, en zeldzame meubels, LTD's,... Ook uiterst zeldzaam te houden. We missen ook nog enkele customs & nieuwe meubels, hier gaan wij elke dag met aan de slag om de nieuwste meubels en customs toe te voegen aan onze catalogus, maar dat neemt natuurlijk wat tijd in beslag. We doen er alles aan om onze spelers van de nieuwste meubels te kunnen voorzien.

Het Nabro team

Ook zijn er enkele nieuwe veranderingen in het Nabro team. We hebben enkele managers geprobeerd, om Nabro mee te runnen, maar dit was helaas niet zo goed verlopen. Wat hebben we nu gedaan? We hebben Ruben als onze Hoofd - Manager gekozen, Ruben gaat nu Nabro runnen met het hele team. We hebben Ruben aangeduid, zodat ik (itsfable) & Remco ons uiterste best kunnen doen achter de schermen van Nabro hotel. 

Deze leden versterken nu het team van Nabro hotel: 

itsFable (Eigenaar & developer): itsFable zorgt voor de update's en nieuwe functie's in Nabro hotel.
Remco (Developer): Remco zorgt ook mee voor de nieuwe functie's & update's, een ook developer van de emulator en client.
Ruben (Hotel Manager): Ruben gaat Nabro runnen zodat itsFable & Remco achter de schermen kunnen werken.
Emma (Community Manager): Emma gaat zorgen voor de evenementen, competitie's & community in Nabro hotel.
Illian (Moderator): Illian gaat alles goed in het oog houden om de bad-guys uit het hotel te gooien en de sfeer aangenaam te houden.

We gaan in de loop van tijd ook nog opzoek naar medewerkers en teams voor Nabro hotel. Hierover zal er informatie in een nieuwsbericht komen.

We wensen je heel veel plezier in de vernieuwde Nabro! Heb je fouten of buggs gevonden? Laat het ons weten op de help pagina, discord server, of meld het aan een stafflid in het hotel. 

Happy greetz,
itsFable (Eigenaar & Developer)