×
Nabro maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

Nabro

Bedankt voor het spelen van Nabro!
Nabro is gemaakt met heel veel liefde ♥

Cosmic 2.1.0

Raizer

En alle Nabro's ♥

Log in Nabro

Wachtwoord/naam kwijt?

NABRO STAFFTEAM

Management team
Het management team van Nabro zorgt voor alles dat je ziet in Nabro hotel. Deze leden zorgen voor alle update's, economie, community, evenementen van Nabro hotel. Zij zijn de "runners" van Nabro hotel.

Moderatie team
Het moderatie team van Nabro hotel zorgt voor de goede sfeer in Nabro hotel. Deze leden gooien de "bad-guys" uit het hotel, en staan klaar om alle spelers te helpen met hun vragen / problemen.

Moderatie team opleiding
Deze leden zijn in opleiding om een echte moderator van Nabro hotel te worden. Zij worden opgeleid door onze moderatoren & de hotel manager. Wanneer hun opleiding erop zit, word er beslist of ze een plaatsje krijgen als vaste moderator van nabro.

Hoe kan ik staff worden?

Wanneer we opzoek zijn naar nieuwe leden voor ons team, zal er een nieuwsbericht geplaatst worden voor welke functie's we spelers zoeken. Ook kan je altijd terrecht op de vacature pagina waar alle openstaande vacatures staan, en waar je kan solliciteren om een plaatsje in het staffteam te bemachtigen.