×
Nabro maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

Nabro

Bedankt voor het spelen van Nabro!
Nabro is gemaakt met heel veel liefde ♥

Cosmic 2.1.0

Raizer

En alle Nabro's ♥

Log in Nabro

Wachtwoord/naam kwijt?
FAQ
Vind hier alle antwoorden over jou vragen!

De Nabro regels

Natuurlijk hebben wij binnen Nabro een aantal regels. Dit om discussie's en ruzie's te voorkomen. Hieronder staan enkele regels opgesteld waaraan iedere Nabro zich moet houden.

  • Je geeft geen accountgegevens door van een andere Nabro (waarschuwing)
  • Zeuren om staff helpt niet. Word dit gedaan? Dan word je in de lijst gezet en worden jou sollicitatie's niet meer bekeken. (Permanent uitgesloten in de sollicitatie's)
  • Geen reclame maken voor andere hotels of website's. (Permanent IP ban)
  • Het gebruiken van een VPN is niet toegestaan. (Permanent IP ban)
  • Reclame op de website in reactie's of gastenboeken zijn niet toegestaan. (Permanent IP ban)

Onze medewerkers verbannen niet snel een lid. Tenzij hij / zei zich 1 van deze regels overtreed. Je word altijd eerst gewaarschuwd, vervolgens bij 3 waarschuwingen krijg je een verlopige ban. Doe je dit meermaals, dan word je account permanent verbannen van Nabro hotel.

Heb je een vraag? Valt iemand jou lastig? Neem dan contact op met onze medewerkers via de helptool op de website, of via de helptool in de client.