Hoe werkt de negeer-knop?
Alle Nabro's hebben een knop waarmee ze de tekst van andere Nabro's uit kunnen zetten. Je kunt iemand negeren door eerst op de Nabro te klikken, en dan op de 'Negeer'-knop die je in het schermpje boven de Nabro ziet. De Nabro kan nog wel praten, alleen jij hoort hem niet meer. De Nabro kan niet zien dat jij hem negeert.

Wanneer moet ik iemand negeren?
Aan jou de keuze. Je kunt iedereen negeren waar jij niet mee wilt praten. Roep wel om hulp rechts bovenin het scherm bij 'Help' als iemand dingen zegt die in strijd zijn met de Nabro Regels. Je kunt daarna de 'negeer'-knop gebruiken om verder geen last van die persoon te hebben.

Wie kan ik negeren?
Je kunt iedere Nabro in het hotel negeren, behalve de eigenaar van de gastenkamer waar je in bent.

Hoe kan ik weer luisteren naar wat de Nabro zegt?
Als je op de Nabro klikt die je hiervoor hebt genegeerd en je klikt vervolgens op 'luister' in het schermpje boven de Nabro, kun je weer horen wat de andere Nabro zegt.

In de volgende situaties gaat de negeer-functie automatisch uit:
- Als je naar een andere kamer gaat, als je opnieuw dezelfde kamer binnenkomt
- Als je naar Hotel Overzicht gaat
- Als je het Hotel opnieuw opstart

Moet ik het negeren opnieuw aanzetten als ik een kamer weer binnenkom?
Ja, als je een kamer uitgaat verdwijnen al je negeer-instellingen. Als je dus opnieuw die kamer ingaat, moet je alle Nabro's die je had aangeklikt om te negeren opnieuw selecteren en de 'negeer'-knop gebruiken.

Wat gebeurt er als iemand mij negeert?
Als iemand de negeer-knop gebruikt op jou, ziet hij jouw tekst-ballonnen niet meer totdat hij/zij zelf besluit dat hij/zij weer willen horen wat jij te zeggen hebt. In de Nabro Regels kun je lezen dat je anderen die niet met jou willen praten niet mag lastig vallen. Laat die persoon dus met rust, en zoek iemand anders om mee te praten.